U bent welkom bij De Bosberg

Beleef bijzondere momenten in Appelscha

Contact opnemen met Groepsaccommodatie De Bosberg in Appelscha.

Contactgegevens De Bosberg

Midden in de bossen van het Drents-Friese Wold ligt groepsaccommodatie & appartementen De Bosberg in Appelscha. Plan uw weekend, week of enkele dagen en beleef het bijzondere Appelscha.

Restaurant – Groepsaccommodatie De Bosberg
De Bosberg 3
8426 GJ Appelscha
Telefoon: 0516 431 273
E-mail: Info@debosberg.nl

Privacy Policy
Hier leest u hoe wij om gaan met uw persoonlijke gegevens.

Openingstijden De Bosberg

Maandag  vanaf 10.00 uur 
Dinsdag
gesloten
Woensdag tot en met zondag
    vanaf 10.00 uur

U bent van harte welkom in Appelscha… Een mini vakantie midden in de natuur van Noord Nederland

Gezellig met je vrienden, vriendinnen of de hele familie een High Tea genieten bij Restaurant De Bosberg in Appelscha. We hebben verschillende keuzes … lees meer.

Een menukaart waar heerlijke gerechten op staan. Van lunch en kleine hapjes naar een overheerlijk diner. Laat je verwennen door de kok van Restaurant… Lees meer.

Kies met de gehele groep voor een warm & koud buffet of een BBQ buffet. We hebben verschillende mogelijkheden van het buffet. Informeer… Lees meer. 

Nog meer goed nieuws, want bij de Bosberg in Appelscha hoeft u zich niet te vervelen. Wij hebben tal van arrangementen voor u bedacht inclusief… Lees meer.

Het huwelijk plan je bij De Bosberg in Appelscha. Ja, ik wil! Maar hoe? Natuurlijk naar de Bosberg in Appelscha. Zeg ‘JA’ tegen elkaar op het hoogste… Lees meer.

Een bezoek aan De Bosberg plan je samen met diverse activiteiten. De schijf van 5 helpt u bij het zoeken en plannen voor diverse uitjes in en om Appelscha… lees meer.

De accommodatie is geschikt voor 24 personen en heeft twee royale livings, een grote tube met gezellige bar, 7 slaapkamers, 2 bedstedes, 5… Lees meer.

‘Deze borrel brengt u in hogere sferen’ verkoopt ondernemer Willem Riksen vanuit zijn Restaurant en Eetcafé De Bosberg deze speciaal voor… Lees meer.

Restaurant – Groepsaccommodatie De Bosberg
De Bosberg 3
8426 GJ Appelscha
Telefoon: 0516 431 273
E-mail: Info@debosberg.nl

Volg ons op