Geweldige arrangementen bij De Bosberg

Beleef bijzondere momenten in Appelscha

Boek direct een arrangement bij uw overnachting De bosberg in Appelscha.

Arrangementen bij De Bosberg in Appelscha

Nog meer goed nieuws, want bij Familiehuis en Restaurant De Bosberg in Appelscha hoeft u zich niet te vervelen. Wij hebben diverse arrangementen voor u samengesteld, eventueel inclusief overnachting. Zo kunt u uw familieweekend of bedrijfsuitje compleet plannen samen met de arrangementen van De Bosberg. Denk hierbij aan picknickarrangementen of golfarrangementen, half pension, of met de kinderen naar het zwembad of AttractiePark Duinen Zathe, maar ook sportieve arrangementen; wat dacht u van:

Atb-clinics, steppen en beppen (High Tea) of een compleet verzorgd actief weekend met kanovaren, gps tochten, abseilen of paintball.

Ook voor de zakelijke bezoekers leent Familiehuis en Restaurant De Bosberg zich perfect. Combineer een zakelijke bespreking met een team-uitje, ofwel het ‘zakelijke ontspannen’. Laat het personeel vanFamiliehuis en Restaurant De Bosberg uw weekend of mid-week plannen en u zult zich geen minuut vervelen.

Diverse mogelijkheden bij de Bosberg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Met de familie overnachten in ons nieuwe familiehuis De Bosberg in Appelscha. Een mini vakantie midden in de natuur van Noord Nederland

Reserveren

Een menukaart waar heerlijke gerechten op staan. Van lunch en kleine hapjes naar een overheerlijk diner. Laat je verwennen door de kok van Restaurant… Lees meer.

Gezellig met je vrienden, vriendinnen of de hele familie een High Tea genieten bij Restaurant De Bosberg in Appelscha. We hebben verschillende keuzes … lees meer.

Nog meer goed nieuws, want bij de Bosberg in Appelscha hoeft u zich niet te vervelen. Wij hebben tal van arrangementen voor u bedacht inclusief… Lees meer.

Kies met de gehele groep voor een warm & koud buffet of een BBQ buffet. We hebben verschillende mogelijkheden van het buffet. Informeer… Lees meer. 

Een bezoek aan De Bosberg plan je samen met diverse activiteiten. De schijf van 5 helpt u bij het zoeken en plannen voor diverse uitjes in en om Appelscha… lees meer.

Het familiehuis is geschikt voor 24 personen en heeft twee royale livings, een grote tube met gezellige bar, 7 slaapkamers, 2 bedstedes, 5… Lees meer.

‘Deze borrel brengt u in hogere sferen’ verkoopt ondernemer Willem Riksen vanuit zijn Restaurant en Eetcafé De Bosberg deze speciaal voor… Lees meer.