U bent welkom bij De Bosberg

Beleef bijzondere momenten in Appelscha

Bekijk de onderstaande tips

Interessante links

Ambachtelijke appeltaart
Eerlijke taart op grootmoeders wijze gebakken. Verse appeltjes, smaakvolle bodem en uiteraard zonder toevoegingen zoals E nummers en conservering. Ook los te bestellen… ideaal voor een verjaardag of feestjes.
www.geasappeltaart.nl

Bosbergtoren in Appelscha: ‘Uitzicht waar je u tegen zegt’

Waanzinnige Wereld, een Nederlands reisplatform met inspiratie voor een dagje uit, weekend weg, vakanties en verre reizen. Ze ontdekken unieke plekjes en waren ook al eens in Appelscha te vinden. Natuurlijk beklommen ze de Bosbergtoren, lees hier hun ervaring:  www.waanzinnigewereld.nl

Opfriesen: dit wil je doen in Friesland

Opfriesen is opladen, zoals dat alleen in Friesland kan. Wil jij ook opfriesen? In dit artikel lees je tips om te doen in Friesland, zodat je helemaal opgefriest thuiskomt:  www.waanzinnigewereld.nl

Ambachtentuin Orvelte

In het pittoreske museumdorp Orvelte worden oude ambachten nog in ere gehouden. Laat u mee terugnemen in de tijd door de smid en de klompenmaker. Luister naar de mooie verhalen van vroeger en zie hoe toen het werk werd uitgevoerd. In en rondom de AmbachtenTuin worden ambachtelijke werktuigen en oude ambachten live gedemonstreerd.

www.ambachtentuin.nl 

Stokertje

Zoekt u een nieuwe of gebruikte houtkachel, gaskachel, gashaard of mooie schouw? Dan bent u bij ons aan het juiste adres, want bij ’t Stokertje slaagt u altijd!

www.stokertje.nl

Beaufort houtkachels

De Beaufort houtkachels; een haard door én voor de echte stookfanaat! De Beaufort Classic is altijd al een zeer succesvolle houtkachel en een echte allemansvriend geweest. Te zien bij Restaurant De Bosberg.

www.beaufortkachels.nl

Contact opnemen met Familiehuis – Restaurant De Bosberg in Appelscha.

Contactgegevens De Bosberg

Midden in de bossen van het Drents-Friese Wold ligt familiehuis & appartementen De Bosberg in Appelscha. Plan uw weekend, week of enkele dagen en beleef het bijzondere Appelscha.

Restaurant – Familiehuis De Bosberg

De Bosberg 3
8426 GJ Appelscha
Telefoon: 0516 431 273
E-mail: Info@debosberg.nl

U bent van harte welkom in Appelscha… Kom met de hele familie en boek een mini vakantie midden in de natuur van Noord Nederland