De accommodatie van De Bosberg

Beleef bijzondere momenten in Appelscha

Een romantische nacht op de bosberg in de natuurlijke bossen van Appelscha.

Vanaf nu is de groepsaccommodatie te boeken:

 

Groepsaccommodatie De Bosberg

Midden in de bossen van het Drents-Friese Wold ligt Groepsaccommodatie & appartementen De Bosberg in Appelscha.

Door de ongekend, gunstige ligging van De Bosberg (In het Groene Hart van Noord Nederland) krijgen onze gasten het ultieme vakantiegevoel. Midden tussen de bossen, maar toch in het bruisende hart van appelscha, kunnen onze gasten genieten van onvoorwaardelijke gastvrijheid. Met de all-in formule die we hanteren weet u waar u aan toe bent. Opgemaakte bedden, linnengoed inclusief en handdoeken service op maat. Compleet verzorgd of wilt u helemaal self supporting? U heeft er geen omkijken naar. Maakt u gebruik van onze broodjesservice voor de Bed & Breakfast? Of toch liever half pension en genieten van onze goede keuken in het restaurant direct onder de Groepsaccommodatie De Bosberg. De keuze is aan u en wij horen het graag.

De accommodatie

De accommodatie is geschikt voor 24 personen en heeft twee royale livings, een grote ruimte met gezellige bar, 7 slaapkamers, 2 bedstedes, 5 badkamers, gescheiden sanitair en een wellness met jacuzzi & sauna. Uiteraard bedienen we ook kleinere groepen, onze 6 en 4 persoons appartementen zijn koppelbaar. Zo bieden we ook 12 en een 8 persoons appartementen aan.

Romantisch slapen in ons Liefdesnestje? Ingericht voor elk (liefdes)paar die een romantische nacht wil doorbrengen op De Bosberg… Wakker worden en uitkijken over de bossen van het Drents Friese Wold in het Groene Hart van Noord Nederland.

De accommodatie van de Bosberg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Met groepen overnachten in de nieuwe groepsaccommodatie De Bosberg in Appelscha. Een mini vakantie midden in de natuur van Noord Nederland

Vergaderen op hoogte, vlakbij het hoogste punt van Friesland, de Bosberg. Boek uw ruimte en eventuele overnachting met of zonder arrangement… lees meer

Een menukaart waar heerlijke gerechten op staan. Van lunch en kleine hapjes naar een overheerlijk diner. Laat je verwennen door de kok van Restaurant… Lees meer.

Kies met de gehele groep voor een warm & koud buffet of een BBQ buffet. We hebben verschillende mogelijkheden van het buffet. Informeer… Lees meer. 

Nog meer goed nieuws, want bij de Bosberg in Appelscha hoeft u zich niet te vervelen. Wij hebben tal van arrangementen voor u bedacht inclusief… Lees meer.

Het huwelijk plan je bij De Bosberg in Appelscha. Ja, ik wil! Maar hoe? Natuurlijk naar de Bosberg in Appelscha. Zeg ‘JA’ tegen elkaar op het hoogste… Lees meer.

Een bezoek aan De Bosberg plan je samen met diverse activiteiten. De schijf van 5 helpt u bij het zoeken en plannen voor diverse uitjes in en om Appelscha… lees meer.

Bekijk de mogelijkheden van de accommodatie en slapen. Waar wil ik wakker worden, hoe ziet de plattegrond er uit. Kom het te weten via deze link… lees meer.

‘Deze borrel brengt u in hogere sferen’ verkoopt ondernemer Willem Riksen vanuit zijn Restaurant en Eetcafé De Bosberg deze speciaal voor… Lees meer.