Bekijk de mogelijkheden van de accommodatie en slapen óók in 360 graden view. Wakker worden en hoe ziet de plattegrond er uit. Kom het te weten via deze link… lees meer.

Het familiehuis is geschikt voor 24 personen en heeft twee royale livings, een grote stube met gezellige bar, 7 slaapkamers, 2 bedstedes, 5… Lees meer.

Nog meer goed nieuws, want bij de Bosberg in Appelscha hoeft u zich niet te vervelen. Wij hebben tal van arrangementen voor u bedacht inclusief… Lees meer.

Vergaderen op hoogte, vlakbij het hoogste punt van Friesland, de Bosberg. Boek uw ruimte en eventuele overnachting met of zonder arrangement… lees meer

Met de familie overnachten in het nieuwe familiehuis De Bosberg in Appelscha. Een mini vakantie midden in de natuur van Noord Nederland

> Bekijk de 360 graden foto’s van het familiehuis <

Familiehuis De Bosberg

Midden in de bossen van het Drents-Friese Wold ligt familiehuis & appartementen De Bosberg in Appelscha. Door de ongekend gunstige ligging van de bosberg krijgen onze gasten het ultieme vakantiegevoel. Midden tussen de bossen maar toch in het bruisend hart van appelscha kunnen onze gasten genieten van onvoorwaardelijke gastvrijheid. Met de all-in formule die we hanteren weet u waar u aan toe bent. Opgemaakte bedden, linnengoed inclusief en handdoeken service op maat. Compleet verzorgd of wilt u helemaal self supporting? U hoeft er geen omkijken naar te hebben. Maakt u gebruik van onze broodjesservice voor de Bed & breakfast? Of toch liever half pension en genieten van onze goede keuken in het restaurant onder het familiehuis. De keuze is aan u.

Comfortsuite boeken

Het familiehuis is geschikt voor 24 personen en heeft twee royale livings, één grote stube met gezellige bar, 7 slaapkamers, 2 bedstedes, 5 badkamers, gescheiden sanitair en een wellness met jacuzzi & sauna. Uiteraard zijn kleinere groepen, zoals families welkom, onze 6 en 4 persoons appartementen zijn koppelbaar. Zo bieden we ook 12 en een 8 persoons appartementen aan. 

Romantisch slapen in ons Liefdesnestje? Ingericht voor elk (liefdes)paar die een romantische nacht wil doorbrengen op De Bosberg… Wakker worden en uitkijken over de bossen van het Drents Friese Wold in het Groene Hart van Noord Nederland.

Unieke omheinde speeltuin

Op het terras bij het restaurant staat sinds kort een unieke omheinde speeltuin, waar kinderen naar hartelust kunnen spelen. Ouders kunnen ongestoord op het terras verblijven en de kinderen kunnen op één plaats uit de speeltuin: en dat is via het terras.

De volledige vloer rondom de speeltuin is voordien van dempende rubberen vloermatten/-tegels. In de speeltuin op het terras staan een klimtoren, glijbaan, klimnetten, mini-klauterparcours, een dubbele wipkip en rekstokken. Alles is gekeurd volgens de geldende eisen.

Het nieuwe familiehuis van De Bosberg in Appelscha in beeld. Bekijk het hier

Boek familiehuis

Appelscha

Groene Hart van Noord Nederland
Net buiten Appelscha, midden in het bos, ligt Restaurant | Familiehuis De Bosberg. De naam is vertrouwd, de opzet is nieuw. In de zomer een zonnig terras, in de winter een knapperend haardvuur en het hele jaar door onvoorwaardelijke gastvrijheid in onze appartementen. Bekijk de Schijf van 5 en alle arrangement-mogelijkheden. Er is zo veel te zien en te doen in Appelscha. Stap eens van de fiets voor een heerlijke kop koffie, of neem uw vrienden of familie mee voor een gezellig en intiem weekendje Appelscha. Iets te vieren? De authentieke sfeer van het karakteristieke pand vormt de perfecte locatie voor uw bruiloft of bedrijfsfeest. De zwarte vleugel staat speelklaar voor onze muzikale gast. En de kinderen? Die hebben een streepje voor! De vele kindvriendelijke faciliteiten zullen de kinderen niet snel vergeten. De Bosberg in Appelscha. Welkom!