Trainingslocatie De Bosberg

Dat is nog eens een unieke locatie!

Plan unieke trainingen bij De Bosberg Appelscha

Trainingslocatie

Teamtrainingen kun je op vele locaties volgen met verschillende doelen: metaal management, leiderschap en teamwork. Leer hoe gedragspatronen werken en hoe je deze kunt beheersen. Onze locatie biedt naast de inhoud van de trainingen een unieke kans om met het gehele team enkele dagen er op uit te gaan en van een groep mensen weer een team te creëren. Kun je bouwen op je collega’s? Heb je wat aan je collega als je je aan de noodbel trekt? Vragen die beantwoord kunnen worden in een ultiem trainingsweekend rondom de Bosberg

Meerdaagse trainingen 

Trainingen en overnachten op hoogte, vlakbij het hoogste punt van Friesland, de Bosberg met de Bosbergtoren. Boek deze unieke locatie om met uw team of personeel een uitgebreide trainingen te plannen. De ruimtes zijn modulair ingericht en voorzien van diverse mogelijkheden met eigen keuken en bar. Ook het terras is even groot en biedt u een uniek uitzicht over het Drents-Friese Wold.

We hebben mogelijkheden voor verschillende (actieve) arrangementen rondom uw trainingen of teamuitje. Eventueel plant u niet 1 dagdeel, maar een geheel weekend inclusief overnachtingen. U heeft dan tevens de beschikking over de complete wellness ruimte.

Contactgegevens De Bosberg

Familiehuis & Restaurant De Bosberg
De Bosberg 3
8426 GJ Appelscha
Telefoon: 0516 431 273
E-mail: Info@debosberg.nl