Vanaf 1 juli is het weer mogelijk om met elkaar gebruik te maken van een groepsaccommodatie.

Corona

Met elkaar op vakantie.

Het is weer mogelijk om met elkaar gebruik te maken van een groepsaccommodatie. De accommodatie moet dan wel zodanig zijn ingericht, dat alle aanwezigen van 18 jaar of ouder voldoende afstand van elkaar kunnen houden. Dat geldt niet voor hulpbehoevenden en hun begeleiders. (bron: Veiligheidsregio Friesland) Familiehuis Bolle Buik Borrel & Bed heeft vanwege deze eisen haar inrichting aangepast. Lees hierover in het —> Corona-Protocol

Nederland, en dus ook Familiehuis Bolle Buik Borrel & Bed en zijn omgeving, is niet ‘op slot gezet’ door de rijksoverheid. Dat betekent dat uw vakantie door kan gaan, maar gezien de maatregelen van de regering zal dit voor sommige groepen niet uitvoerbaar en ook niet wenselijk zijn. Gezien de uitzonderlijke situatie is het nu niet mogelijk om het aanbetaalde geld terug te storten.

In deze bijzondere tijd van een uitzonderlijke overmacht geldt de oude annuleringsregeling. U bent gehouden het bedrag te betalen dat volgens de oorspronkelijk overeenkomst, dus gerelateerd aan de oorspronkelijke datum van aankomst of datum van uitvoering van de overeenkomst, verschuldigd is. Er is geen herroepingsrecht bij het wijzigen van de boeking.

De accommodatie van de Bosberg