Met elkaar toch op vakantie in Appelscha

Corona Protocol

Wat is er mogelijk in Familiehuis Bolle Buik, Borrel & Bed als we allemaal 1,5 meter afstand van elkaar moeten houden.

Familiehuis Bolle Buik, Borrel en Bed heeft 7 slaapkamers, 2 bedstedes, 5 badkamers, gescheiden sanitair en een wellness met een aparte doucheruimte, sauna en jacuzzi. Ons familiehuis heeft twee royale livings, één grote stube en een eigen dakterras. De zit voorzieningen zijn verkleint in de stube en op het dakterras en ons familiehuis is zo ingericht dat er in de meeste gevallen makkelijk afstand te houden is.

De bedden in de slaapkamers kunnen desgewenst op afstand van elkaar geplaatst worden.

Het is uw gezamenlijke verantwoording om afstand van elkaar te houden indien u niet tot 1 huishouden behoort en ouder bent dan 18 jaar. Op deze manier een hele mooie gelegenheid om elkaar weer te ontmoeten. Tijdens uw verblijf zorgen we voor desinfectie materiaal voor uw handen en vragen wij u zelf te zorgen voor de nodige hygiëne als handen wassen.

Wij adviseren u om niet met meer dan vier personen gelijktijdig gebruik te maken van de wellness ruimte als u niet tot één huishouden behoort en ouder bent dan 18 jaar.

Wij willen u daarnaast vragen om het meubilair niet te verplaatsen.

Verder blijven de standaard richtlijnen van kracht zoals: Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog, gebruik papieren zakdoekjes en was je handen regelmatig.

Voordat u aankomt bent u verplicht de gezondheidscheck te doen. Hoe dit werkt kunt u vinden op Gezondheidscheck. 

De uitkomst kunt u sturen naar reserveringen@debosberg.nl  (de uitkomst is 48 uur te gebruiken)

Hoe werkt de Gezondheidscheck?

coronacheck hoe werkt het?